23/10/17 Op de Drempel Service Natuurlijk brengt de WineStock Heemstede uw bestelling graag bij u thuis. Dag en nacht staan wij voor u klaar (behalve s-nachts) en bieden wij u deze optimale service. Geen gesleep meer met zware flessen en gewoon pinnen aan de deur. Met onze wijn "op uw drempel" maken wij het leven voor onze klanten wel heel simpel. Gemak dient de mens!
24/08/17 Een lekker glas wijn voor een aantrekkelijke prijs Vanaf 1 september 2017 is Heemstede een leuke wijnwinkel rijker; WineStock Heemstede. Al vele jaren leveren wij als groothandel wijnen aan de horeca. Met de komst van onze winkel aan de Raadhuisstraat kunnen wij nu de wijnliefhebbers uit Heemstede en omstreken mooie wijnen aanbieden tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk en professioneel advies.

Proost en graag tot ziens in onze winkel!

Jeroen, Frans en Lars
23/08/17 Opening WineStock Heemstede Op 5 september 2017 opent WineStock Heemstede haar deuren. Onze wijnen komen van over de gehele wereld en zijn door ons team zorgvuldig geproefd, geroken en geselecteerd. In onze winkel treft u maandelijks een mooie aanbieding aan om uw wijnvoorraad op peil te houden. Daarnaast gaan wij met regelmaat wijnproeverijen organiseren om uw en onze voorraad uit te breiden. Wij zijn erg nieuwsgierig naar uw smaak en wensen.
22/08/17 Weinig tijd; vul uw winkelwagen alvast thuis De gehele voorraad wijnen staat op onze website. Makkelijk te vinden door de uitgebreide zoekmogelijkheden. Weet u precies wat u nodig heeft dan kunt u via onze website uw bestelling plaatsen. Na ontvangst van uw reservering zorgen wij dat uw bestelling in de winkel klaar staat om opgehaald te worden.
21/08/17 De leukste relatiegeschenken Een verjaardag, een feestje of rond de feestdagen, een mooie gelegenheid om uw vrienden en zakelijke relaties te bedanken en te verrassen met een mooi geschenk. Naast op maat samengestelde wijnpakketten bieden wij u de mogelijkheid deze pakketten uit te breiden met een mooie zalm. Onze groothandel levert al jaren aan de horeca heerlijke wilde Sockeye en gekweekte Schotse zalm welke beide worden gerookt bij een Nederlandse rokerij.